15 juliol de 2020 a les 16:02

Inscripcions obertes per al nou curs de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló de la Bisbal d’Empordà

Ja s’ha obert el període d’inscripcions a l’Escola Municipal de Música Conrad Saló pel curs 2020-2021. Les matrícules són telemàtiques i es poden fer des d’avui mateix i fins el dia 27 de juliol. Enguany s’han creat 4 formularis en funció de l’etapa formativa: Sensibilització i Creativitat (0-5 anys), Formació Bàsica (6-12 anys)Formació Avançada (12-17 anys) i Adults (+18 anys). Per efecturar la matriculació cal descarregar el formulari corresponent, omplir-lo i retornar-lo signat (digitalment o a mà) a info@escolaconradsalo.cat En el cas de no disposar d’impressora es pot enviar sense signar i es donarà cita prèvia per passar a signar-lo a Escoles Velles. Les inscripcions s’efectuaran per estricte ordre d’arribada.

A través dels documents adjunts també es poden consultar els horaris de totes les assignatures grupals, la normativa escolar i l’edicte de preus públics de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló (el cobrament de la matrícula es farà durant mes de setembre). Va ser el passat dimarts 7 de juliol es van aprovar per Junta de Govern Local i demà, dijous 16 de juliol, es publicaran al Butlletí Oficial de la Província de Girona. D’altra banda, de manera excepcional i per tal de poder vetllar perquè els espais i les aules compleixin amb la normativa sanitària exigida per la situació del COVID-19, el curs escolar començarà a l’octubre, quan es cobrarà la primera quota. 

L’escola Conrad Saló de la Bisbal d’Empordà va presentar nou projecte educatiu pel curs vinent, ara fa unes setmanes: un model d’escola globalitzadora, socialitzadora i participativa. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló i, per qualsevol dubte, es pot trucar al telèfon 647 833 753.