5 juliol de 2023 a les 7:22

Intensificació del manteniment de zones verdes, reparacions i millores a la via pública i treballs de pintura vial a la Bisbal d’Empordà

||||

La brigada municipal de la Bisbal d’Empordà ha encetat el juliol treballant en el manteniment de diverses zones verdes de la ciutat i el parc caní ubicat al puig de Sant Ramon. També s’han intensificat els desbrossament de parcel·les municipals per tal de reduir el risc d’incendi i manteniment i neteja de recs i vorals per a la correcta gestió de les aigües de pluja.
D’altra banda, també s’han fet diverses reparacions de voreres i mobiliari de la via pública bisbalenca, així com un tractament antilliscant al pont de fusta que va del passeig Marimon Asprer al passeig Muriel Casals. S’han seguit duent a terme treballs de pintura vial al sector del carrer Solidaritat, Garbí i Tramuntana, alhora que s’ha fet pintada de guals i aparcaments reservats per a persones amb mobilitat reduïda.
Com és habitual, la brigada municipal també ha anat treballant en els actes a la via pública del cap de setmana, així com els preparatius del Festival Internacional del Terracotta Museu i la preparació per a la 28a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal. A més, tal com ja es va explicar dilluns, arran de la tempesta de dilluns, s’ha treballat intensament per resoldre desperfectes, netejar la via pública i desembossar embornals, entre d’altres tasques.
El regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, explica que «la brigada ha de simultanejar la feina a la via i els espais públics amb la preparació dels importants actes culturals que es programen aquests mesos i hem de trobar el punt d’equilibri per no deixar desatès el dia a dia de la ciutat». En aquest sentit, considera prioritaris els desbrossaments de zones verdes, recs i carrers, «tot esperant el Pla de Xoc de neteja que estem preparant i que ens ha de permetre posar la ciutat al dia per després només haver de fer manteniments planificats i regulars».