La Bisbal d’Empordà ha acollit aquesta setmana la cinquena edició del Torneig Internacional de Tenis Femení Solgironès, que es va decidir ahir, diumenge, en una final molt disputada i que es va allargar fins a les gairebé tres hores. Una final que no va decebre el públic assistent: va gaudir d’allò més d’un partit vibrant de tennis. El trofeu se’l va emportar Irina Khromacheva que va superar la cap de sèrie número u del torneig, Arantxa Rus, en un partit que es va decidir en el tie break del tercer i definitiu set (6-4, 1-6 i 7-6 (9-7)).

Després de l’ajornament de l’any passat per la situació de pandèmia, del 9 al 16 de maig, el Club de Tennis de la Bisbal d’Empordà ha acollit la cinquena edició del Torneig Internacional de Tennis Femení Solgironès, alhora s’ha mantingut una de les categories més altes (60.000 dòlars en premi). Això ha fet que el cartell sigui de luxe. 

Algunes de les jugadores participants també seran en el quadre de l’ITF de Platja d’Aro, que arriba a la segona edició. Els principals responsables de l’organització van reiterar la voluntat no només de consolidar els tornejos, com a aposta també per donar suport i visibilitat a l’esport femení, sinó d’augmentar-ne la dotació de premis en edicions futures.