27 abril de 2022 a les 13:08

Isabel Busquets, Jan Garrido i Nadia Ghulam: els noms de la nova edició del cicle de xerrades Parlem d’Educació a la Bisbal d’Empordà

|

Aquest dijous arrenca la quarta edició del cicle de xerrades Parlem d’educació a la Bisbal d’Empordà que enguany tindrà lloc durant 3 dijous, a les 20 h al Teatre Mundial: els dies 28 d’abril i 12 i 26 de maig. Dijous s’enceta amb una conferència a càrrec d’Isabel Busquets: ‘Móbils, xats, séries i jocs informátics: el subtil llindar entre l’ùs, l’abùs i l’addicciò’. El dijous 12 de maig serà el torn de Jan Garrido amb la xerrada ‘Sessiò anti-bullying: espai de confiança per a la responsabilitat i la pau’. Finalment, el 26 de maig, clourà el cicle d’ebguany Nadia Ghulam, l’activista  i Defensora dels Drets Humans i dones d’Afganistan.

El cicle de xerrades educatives està organitzat per les sis AMPA’s dels centres educatius bisbalencs i l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de les AMPA dels centres educatius del municipi, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn acordat amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que pretén coordinar i dinamitzar la comunitat educativa de la Bisbal, creant propostes conjuntes que potenciïn una educació integral.