11 febrer de 2016 a les 19:24

IV Saló de la Formació, Ocupació i Empresa

|||

Recordem que emprenedors, empreses, treballadors en actiu i en situació d’atur tenen una cita imprescindible aquesta setmana març a Palafrugell.

El Saló s’ha dut a terme amb el suport de diversos ajuntaments, entitats i empreses del Baix Empordà i de les comarques gironines, com ara l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, entre altres.

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, organitzen la quarta edició del Saló de la Formació, Ocupació i Empresa que es portarà a terme al Museu del Suro i a la Bòbila de Palafrugell que comptarà amb tallers i ponències i expositors.

L’objectiu del Saló serà dinamitzar i donar una sortida adequada a les necessitats de cobertura de llocs de treball; aprofundir en el reciclatge i adaptació professional, i agilitzar i optimitzar el contacte entre empresariat, persones candidates i institucions.
 
Hi haurà espais d’exposició gratuïts perquè les empreses exposessin els seus serveis, espais d’assessorament i orientació, espais per posar en contacte empresariat i possibles candidats per cobrir llocs de treball, tallers, experiències i conferències simultànies en diferents espais.
 
Trobareu tota la Informació dins la web a l’Apartat de Projectes de www.baixemporda.cat