26 juny de 2023 a les 14:38

Ja es poden adquirir entrades pels espectacles de pagament la XXVIII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà

Des d’avui, dilluns 26 de juny, ja es poden adquirir adquirir entrades per als  espectacles de pagament de la 28a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà, que serà del 14 al 16 de juliol. Les entrades s’hauran d’adquirir a través de la plataforma Entrapolis i, en el cas que siguin propostes de pagament, els preus seguiran essent estrictament populars: la majoria valen 3 euros. Es demarca la producció de creació pròpia de cabaret de la Fira de Circ al Carrer, que compta amb la participació d’un ampli ventall d’artistes i que tindrà un cost de 6 euros. Alhora, l’espectacle de cloenda de la 28a edició de  la Fira de Circ al Carrer, Sopla! de Truca Circus, tindrà un cost de 7 euros.

Una ferma aposta pel confort del públic
Tal com ja es va fer l’any passat, l’adaptació del format a la situació sanitària d’aquests darrers anys va servir per tal que la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà fés un replantejament a fi d’adequar-la als seus recursos humans i materials i esdevenir sostenible d’acord a la seva realitat. Així, com és habitual, s’oferirà novament un ampli ventall d’espectacles gratuïts, alhora que se’n mantindran diversos de pagament, tant a les tardes com a les nits. Això, juntament amb aforaments limitats, garantirà el confort del públic permetent que les propostes programades que ho requereixen puguin ser visualitzades en les condicions necessàries.

Alhora, tenint en compte que l’estiu es presenta d’allò més càlid, l’organització garanteix que el públic pugui visualitzar els espectacles des de punts ombrívols. Si l’espai on es programa una funció no disposa d’ombra, aquest serà degudament equipat per tal que l’espectador pugui quedar arrecerat del sol.