2 novembre de 2020 a les 19:10

Ja es pot consultar en línia el nou butlletí Informatiu Municipal de la Bisbal d’Empordà

El desè número del butlletí Informatiu Municipal de la Bisbal ja és als carrers del municipi: les 4.400 còpies impreses de l’edició d’aquest octubre passat ja han anat arribant a les llars bisbalenques des de finals de la setamana passada. Ha transcorregut un any des de la publicació del darrer butlletí Informatiu trimestral de la Bisbal d’Empordà: la darrera edició va ser el desembre del passat 2019. Aquesta aturada ha estat a causa de la pandèmia de COVID-19: en un primer moment es va recomanar deixar de fer bustiatge municipal. 

No obstant això, des d’avui mateix, ja es pot consultar l’Informatiu Municipal de la Bisbal d’aquest mes a través d’aquest enllaç. Una vegada més, s’ha desenvolupat des de l’Àrea de Comunicació coordinadament  amb la resta d’àrees del consistori i tots els grups polítics municipals. La portada d’aquest butlletí és una fotografia de tardor que, cedida pel bisbalenc Xevi Codolà, mostra el riu Daró, emboirat al seu pas pel Passeig Marimon Asprer. El tema destacat d’aquest trimestre fa referència a la ferma aposta per la cultura segura en temps de Covid-19 a la Bisbal i a les inicialment aprovades ordenances fiscals de l’any 2021.

A partir d’ara, l’Àrea de Comunicació del consistori preveu recuperar el ritme habitual de publicació de l’informatiu. Així, de cara al 2021, la voluntat és que els butlletins consistorials es publiquin al 2020, la voluntat és que els butlletins consistorials es publiquin al març, al juliol i al novembre. 


Fe d’errades del butlletí d’octubre de 2020
Cal fer menció a l’agenda d’activitats culturals que consten a la contraportada del butlletí Informatiu Trimestral: bona part de les propostes programades han estat suspeses o ajornades a causa de l’aplicació de les noves mesures per evitar la propagació de la COVID-19. Es pot consultar l’agenda sencera i actualitzada a través d’aquest enllaç. En aquest sentit, hi ha algunes publicacions del butlletí que també han quedat afectades per les restriccions: la referent als cursos de l’Escola de Música i l’Escola d’Arts Plàstiques (secció d’Ensenyament), que s’imparteixen en línia; la dels espectacles de les Nits del Barri del Convent (secció de Cultura), que s’han suspès; la referent a l’Espai Jove, que ha hagut de tancar (secció de Joventut); o la que explica el debut del Bisbal Bàsquet a la Lliga EBA, que també s’ha hagut d’ajornar (secció d’Esports).