16 desembre de 2019 a les 12:41

Ja es pot consultar en línia el nou butlletí Informatiu Municipal de la Bisbal d’Empordà

El novè número del butlletí Informatiu Municipal de la Bisbal ja és als carrers del municipi: les 4.400 còpies impreses de l’edició d’aquest desembre van arribant a les llars bisbalenques des de finals de la setamana passada. Ha transcorregut un any des de la publicació del darrer butlletí Informatiu trimestral de la Bisbal d’Empordà: la darrera edició va ser el desembre del passat 2018. 

Això ha estat a causa de les diverses convocatòries electorals que s’han anat vivint al país. I és que les instruccions de la Junta Electoral eren clares: no es podia publicar informació municipal en paper imprès en període d’eleccions. Primer les Eleccions Generals del 28A, després les Eleccions Municipals del 26M i, finalment la segona ronda de les Eleccions Generals del 10N. La consecució de cites electorals, doncs, ha comportat que se suspenguessin la publicació de fins a tres butlletins.  

No obstant això, des d’avui mateix, ja es pot consultar l’Informatiu Municipal de la Bisbal d’aquest mes a través d’aquest enllaç. Una vegada més, s’ha desenvolupat des de l’Àrea de Comunicació coordinadament  amb la resta d’àrees del consistori i tots els grups polítics municipals. La portada d’aquest butlletí és una fotografia de l’Anna Pascual, de les llums nadalenques que il·luminen la plaça Major. El tema destacat d’aquest trimestre fa referència al cartipàs del nou equip de govern de la Bisbal.

A partir d’ara, l’Àrea de Comunicació del consistori preveu recuperar el ritme habitual de publicació de l’informatiu trimestral. Així, de cara al 2020, la voluntat és que els butlletins consistorials es publiquin al 2020, la voluntat és que els butlletins consistorials es publiquin al març, al juny, a l’agost (especial Festa Major) i al novembre. 


Fe d’errades del butlletí del desembre de 2019
A la pàgina número 12 D’una banda, no és correcte que enguany s’hagi constituït el primer equip de futbol femení de la història de l’Atlètic Bisbalenc, contràriament amb el que s’havia informat des del club. Si bé sí que és el primer equip de futbol 7, la temporada de l’any 1995 el l’Atlètic Bisbalenc ja va tenir un equip de futbol femení: des de l’Àrea de Comunicació del consistori es vol demanar disculpes per aquesta desinformació. 

D’altra banda, cal fer menció l’agenda d’activitats culturals que consten a la contraportada del butlletí Informatiu Trimestral: a causa d’una descoordinació amb l’Àrea de Cultura del consistori, l’agenda d’activitats per aquest Nadal no és completa. Es pot consultar l’agenda sencera i actualitzada a través d’aquest enllaç.