24 agost de 2020 a les 13:40

Ja es pot consultar l’oferta d’activitats esportives municipals d’hivern

Ja hi ha disponible (als documents adjunts a aquesta publicació) el catàleg amb totes les propostes d’activitats d’hivern de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, per a infants i per a persones adultes. Al document també s’hi poden consultar les tarifes i els horaris. Les inscripcions a les activitats esportives municipals s’obriran el proper dilluns 7 de setembre i les activitats arrencaran el dilluns 28 de setembre.

El catàleg d’enguany inclou propostes esportives per a infants que es faran als centres educatius bisbalencs i al Pavelló d’Esports: reptes motrius de tots els nivells, iniciació d’habilitats gimnàstiques, judo o gimnàstica rítmica, entre d’altres. A les Escoles Velles, al Pavelló d’Esports i, enguany també en línia, es faran activitats esportives per persones adultes, com gimnàs, pilates, dansa conscient, ioga o spinning.

Enguany no hi haurà servei de recollida i se seguiran totes les mesures de protocol sanitari establertes pel PROCICAT. Les activitats esportives municipals d’hivern són organitzades per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Es pot consultar més informació contactant amb l’Àrea d’Esports del consistori: per telèfon 972 64 21 98, per whatsaap  al 617 56 26 15, o al correu electrònic esports@labisbal.cat