4 setembre de 2023 a les 10:20

Ja es pot consultar l’oferta del nou curs de l’Aula d’Adults i de l’Itinerari d’Acollida Lingüística

Ja hi ha disponible tota la informació referent al nou curs 2023-2024 de l’Aula d’Adults i de l’Itnerari d’Acollida Lingüística de la Bisbal d’Empordà. Les inscripcions es poden fer a partir del 12 de setembre i la matrícula romandrà oberta mentre quedin places.

D’una banda, l’Aula d’Adults organitza cursos per a persones majors de 16 anys d’edat i enguany ofereix cursos d’alfabetització en llengua catalana per a estrangers nouvinguts (diferents nivells), ensenyament d’idiomes (català, anglès, francès, italià, alemany i castellà, en diferents nivells i horaris) i cursos de nivells diversos de preparació d’ACTIC (acreditació de competències en tecnologies de la inforamció i comunicació). Es pot consultar tota la informació a través d’aquest enllaç al fulletó.

D’altra banda també es pot consultar el díptic informatiu de l’Itinerari d’Acollida Lingüística d’enguany. L’Itinerari d’Acollida Lingüística (IAL) és una iniciativa que pretén afavorir la coordinació de tots els agents que treballen per a la formació lingüística en llengua catalana a la Bisbal: Tallers d’acollida lingüística i cultural (TALC) de Càritas, Aula d’Adults i Oficina de Català. Per al curs 2023-2024, s’oferiran novament cursos de català de diferent nivell: cursos d’alfabetització i cursos oficials de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la intenció de poder cobrir tot tipus de necessitats pel que fa a l’aprenentatge de la llengua.