11 maig de 2023 a les 11:31

Ja es pot visualitzar en línia el curtmetratge creat en el marc del projecte ‘Viu els carrers’ de la Bisbal

||

Aquest diumenge passat el Teatre Mundial va acollir la projecció d’un curtmetratge creat en el marc del projecte Viu els carrers, organitzat per l’Àrea de Joventut i Igualtat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. La peça audiovisual mostra una visió del projecte, així com els processos de l’equip que ha format part del grup: a partir d’avui també es pot veure en línia a través del canal de youtube municipal.

El projecte Viu els carrers neix de la motivació d’incentivar i millorar la participació i convivència del col·lectiu de persones joves en la vida comunitària, a través de dinàmiques socials cooperatives a l’espai públic del municipi. L’actuació es duu a terme des d’una mirada feminista i, cada any, la temàtica de Viu els Carrers canvia segons les necessitats i prioritats socials comunitàries emergents.

Va ser el gener passat quan va arrencar la tercera edició del projecte Viu els carrers. Enguany ha comptat amb una dotzena de participants i ha estat dinamitzada novament de manera conjunta per l’Àrea de Joventut i l’escola Brave Skate. La iniciativa, dirigida al jovent interessat en el món de l’skateboarding, ha permès descobrir-ne algunes tècniques, alhora que ha servit per posar en valor l’espai públic i apoderar al jovent per tal que faci ús d’aquest espai, generant activitats de qualitat i fomentant hàbits de vida saludables. A més, a part de treballar l’activitat física, també ha tocat d’altres aspectes al voltant del món de l’skateboard, com ara el muntatge de monopatins.