30 juny de 2021 a les 11:07

Ja hi ha entrades disponibles pels espectacles de la XXVI Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Des d’ahir, dimarts 29 de juny, l’organització de la Fira de Circ al Carrer ja ha habilitat una secció web on adquirir entrades per a tots els espectacles de la seva 26a edició, que serà del 16 al 18 de juliol. Si l’any passat l’organització va trobar-se prop d’un 10 i un 15 % de les cadires buides per persones que havien reservat entrades i no assistien a la funció (mentre hi havia gent que es quedava sense entrada), enguany l’organització aposta per una fira de pagament. Les entrades s’hauran d’adquirir a través de la plataforma Koobin i els preus seguiran essent estrictament populars: la majoria valen 2 euros i alguns, excepcionalment, 3 o 5.

Del 16 al 18 de juliol arriba XXVI Fira de Circ a la Bisbal d’Empordà fent una marcada aposta pel circ local, no pas per la impossibilitat d’acollir companyies internacionals, si no per la gran qualitat del circ autòcton. Alhora, l’aposta pel circ de proximitat també serveix per donar suport al sector, molt tocat per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de COVID-19. Una quarantena d’espectacles i una trentena de companyies (la majoria, catalanes) configuren la programació d’aquest 2021, de la 26a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal. 

Les companyies que no són catalanes procedeixen d’altres punts propers: Euskadi, Andalusia, Madrid o França. Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, perxa xinesa gestual o bàscula són algunes de les disciplines artístiques que conformen la programació d’enguany. Noms com Circ Pistolet, Leandre Clown, En Diciembre, Fusión Callejera, Kolektivo Konica, Cia. Du’k’to (que estrenarà en primícia l’espectacle ‘Lume’), Cia. Alta Gama, Cia. Voletemps, Los Galindos o Duo Laos, posen de manifest la voluntat de potenciar el circ que es fa al territori: propostes d’un gran nivell artístic i per a tots els públics.

*Foto: Anna Pascual