10 abril de 2013 a les 11:24

Joana Raspall, protagonista de la primera sessió de l’Escriptor a les Escoles d’aquest curs

|||

Els alumnes de cicle inicial de les quatres escoles de primària de la Bisbal van poder gaudir d’un concert de poesia de Joana Raspall, a càrrec de Pepa Llobet, la Pepa Contes, que va oferir dues sessions d’aquest espectacle a l’amfiteatre del Mundial el dimarts 9 d’abril al matí. Els nens i nenes de primer i segon de primària van participar activament en el concert que homenatjava aquesta escriptora i bibliotecària catalana, Joana Raspall, nascuda fa 100 anys i considerada pionera a casa nostra per haver escrit poesia adreçada als més menuts.

Serà ja durant el mes de maig que es portaran a terme les activitats adreçades als altres cicles: el dia 6 de maig, Miquel Martín presentarà el seu llibre “Llegendes del mar de la Costa Brava” a l’alumnat de cicle superior; el 21 de maig, Albert Carol parlarà de Pere Calders als nois i noies de cicle mitjà, i el 24 de maig les Mestres Àvies Recuperadores de Contes (MARC) explicaran contes als alumnes d’educació infantil.

L’Escriptor a les Escoles és una activitat promoguda per les àrees d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal, en col·laboració amb l’Oficina de Català.