14 gener de 2019 a les 14:19

Jordi Amenós culmina el cicle de xerrades Parlem d’educació a la Bisbal d’Empordà

Aquest dijous 17 de gener culmina el cicle Parlem d’educació a la Bisbal d’Empordà, que haurà celebrat tres xerrades al Teatre Mundial. La darrera serà ‘Més enllà de les històries: una narrativa terapèutica’, de Jordi Amenós, que s’havia de celebrar el passat 21 de desembre però va haver de posposar-se. Com ja és habitual serà a partir de les 20 h i amb l’accés gratuït.

La formació de dijous convida al públic a mirar la seva vida amb ulls de narrador i descobrir com les pròpies narratives internes es despleguen davant el futur de cadascú. Obrir les portes a la creativitat i reactualitzar els mites inconscients sobre infància i família, recuperar la capacitat per ser multihistoriadors i deixar de sostenir-se en una narrativa que justifiqui a cadascú davant del món, per viure noves trames que condueixin a l’alegria i la possibilitat. Una formació experiencial per aconseguir, en la mesura possible, que el passat sigui passat i el futur sigui present. 

La formació de Jordi Amenós es presenta com a procés personal per a aquelles persones que vulguin conèixer-se millor, abordar un problema o encarar un desig. També va dirigida a professionals que desitgin adquirir destresa en aquest poderós camp per aplicar-la en el seu treball amb clients. És un curs especialment indicat per a terapeutes, mestres, coaches, psicòlegs, metges i personal sanitari en general.

El cicle de xerrades Parlem d’educació a la Bisbal d’Empordà ha estat organitzat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i les sis AMPA’s dels centres educatius bisbalencs dins el marc del Pla Educatiu d’Entorn, acordat amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.