4 juny de 2019 a les 19:36

Jornada de formació de monitors i monitores a les Escoles Velles

Les àrees d’Acció Social i Ciutadania, Ensenyament, Joventut i Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà organitzen una jornada de formació pels monitors i monitores que  durant els mesos d’estiu realitzen les activitats de lleure educatiu i esportives a la ciutat. Aquesta jornada de formació és gratuïta i oberta a totes aquelles persones que facin tasques d’educació en el lleure (premonitors/es, monitors/es i directors/es de lleure i esportius).

La formació tindrà lloc aquest dissabte 15 de juny i, si bé inicialment havia de ser al Teatre Mundial, finalment es farà a les Escoles Velles i tindrà una durada de 4 hores, de les 9.30 h a les 13.30 h. Anirà a càrrec de l’Escola de l’Esplai de Girona, que oferirà una xerrada titulada ‘Som un referent educatiu’ i 4 tallers, dels quals les persones participants a la jornada, n’hauran d’escollir un. La benvinguda i presentació de la jornada anirà a càrrec del pedagog bisbalenc Xavier Besalú.

Els tallers que s’oferiran són els següents Creativitat a l’estiu; Fem un estiu més inclusiu; Jocs cooperatius; Gestió de conflictes i comunicació. Als directors i coordinadors de les diferents activitats participants se’ls oferirà un espai de treball entorn a la gestió dels equips educatius. Totes les persones interessades es poden inscriure a la jornada a través d’aquest enllaç fins al darrer moment. 

> Inscripcions a la jornada