11 juny de 2024 a les 8:37

Jornada de formació destinada a entitats i serveis que organitzen activitats per a infants i joves a la Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà organitza aquest dissabte 15 de juny una jornada de formació dirigida a totes les persones que formen part d’entitats i serveis que organitzen activitats de lleure per a infants i joves al municipi. Serà de 9.30 a 13 h a l’Ajuntament Vell (carrer de les Mesures, 15) amb l’objectiu de la sessió és el d’enfortir les eines pedagògiques dels equips educatius que treballen amb infants i joves.

El desenvolupament de la jornada partirà d’una ponència d’Ester Bonal i, seguidament, s’engegaran un total de 4 espais de treball en format de taula rodona, especialitzats en diversos àmbits que afecten l’organització d’activitats pel col·lectiu d’infants i joves. Giraran al voltant de fiversos eixos: inclusió, diversitat, salut i cohesió. Es pot consultar tota la programació i més detalls a través d’aquest enllaç.

La formació requereix inscripció prèvia i es pot fer a través d’aquest formulari en línia. Per a més informació es pot contactar amb l’organització al telèfon 617 558 990.