11 abril de 2022 a les 13:37

Jornada de portes obertes a l’Escola Bressol El Tren Petit de la Bisbal el proper 30 d’abril

|||

El proper dissabte 30 d’abril l’Escola Bressol El Tren Petit de la Bisbal obrirà les serves portes per tal que totes les famílies interessades en portar-hi l’infant puguin visitar l’equipament (ubicat al carrer Josep Maria Folch i Torres, 14-16). Serà de 10 a 13 h i es pot fer reserva al correu eltrenpetit@labisbal.cat o al telèfon 972 64 16 05. A través d’aquest apartat al web municipal es pot consultar el projecte educatiu del centre, la normativa i les quotes.

El període d’inscripcions per al curs vinent serà durant la setmana del 2 al 16 de maig, ambdós inclosos. La llista de sol·licituds amb puntuació provisional es publicarà la setmana del 2 al 16 de maig, ambdós inclosos. Serà durant la setmana del 2 al 9 de juny quan es podran presentar reclamacions, el 13 de juny tindrà lloc el sortegi de les sol·licituds empatades per punts i, finalment, el dia 15 de juny es farà pública la llista ordenada i definitiva. Del 16 al 30 de juny es podrà fer la matriculació pel curs 2022-2023 a l’Escola Bressol El Tren Petit.

Enguany incorporat a la direcció pedagògica la Judit Mora, amb un nou projecte educatiu, amb una metodologia respectuosa i un estil educatiu molt conscient. L’equip educatiu de la llar d’infants bisbalenca es caracteritza per la professionalitat en la seva tasca i treballa constantment per a la cohesió educativa, acordant pautes d’intervenció coordinades per garantir la continuïtat i coherència del projecte educatiu. Les educadores són les figures que acompanyen l’infant en el seu desenvolupament, posant al seu abast múltiples possibilitats d’aprenentatges i oferint-li el seu suport i afecte sota una mirada capacitadora i respectuosa. I és que la creació conscient dels espais i ambients adequats permetrà que l’infant pugui desenvolupar, al seu ritme, les seves capacitats, oferint uns espais segurs per tal de vetllar pel seu benestar, tant físic com emocional.

L’Escola Bressol municipal El Tren Petit de la Bisbal d’Empordà atén infants des de les setze setmanes de vida fins als tres anys, assumint plenament el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil. Des del centre es fa una crida a conèixer l’Escola Infantil Municipal El Tren Petit i a fer seguiment de la tasca educativa del centre, vinculada a una «petita edat amb unes fites enormes».

Va ser el 1989 quan l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va oferir el servei a l’edifici construït el mateix any. L’equipament bisbalenc, al carrer Josep Maria Folch i Torres, va ser ampliat l’any 2006.