5 abril de 2017 a les 10:15

Jornada tècnica: minimització i ús sostenible dels fitosanitaris i de l’aigua en el conreu de blat de moro

L’aigua és un bé escàs i cal preservar-ne tant la quantitat com la qualitat. El darrer estiu va quedar ben palès a la Bisbal d’Empordà. Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, es vol contribuir a fer divulgació d’aspectes encaminats a conrear amb més sostenibilitat. 

És per això que en aquesta ocasió es proposa mostrar experiències i opcions alternatives per minimitzar l’ús de fitosanitaris, mitjançant la gestió integrada, tant en plagues i malalties com en males herbes, així com en l’ús del reg. També s’explicarà la normativa sobre l’ús sostenible de fitosanitaris i bones pràctiques d’higiene en conreus extensius.

Serà el proper dimarts 11 d’abril, de les 9h30 a les 14h, al Teatre Mundial. Es poden consultar els horaris de l’esdeveniment a través d’aquest enllaç. La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Oficina Comarcal del DARP a la Bisbal: Tel.: 972 64 02 58 – A/e: abemporda.daam@gencat.cat. També es pot fer la inscripció a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat.