8 març de 2021 a les 13:23

Jornades de portes obertes als centres educatius de la Bisbal d’Empordà

|||

Ja han arrencat les jornades de portes obertes a les escoles de la Bisbal d’Empordà per a la preinscripció del curs 2021-22, el termini previst de presentació de sol·licituds és: del 15 al 24 de març per P3; i del 17 al 24 de març per 1r d’ESO. Enguany la sol·licitud de preinscripció és electrònica i es pot fer des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, a través d’aquest enllaç web. També es pot consultar aquest document adjunt que serveix de guia per fer la preinscripció.

Cal que el pare, la mare o el tutor/a legal que faci el tràmit tingui una eina d’identificació digital, com pot ser la T-CAT, el DNI electrònic, el sistema Cl@ve o l’IdCAT Mòbil. Si no es pot obtenir una identificació digital, s’ha d’utilitzar la sol·licitud en suport informàtic, en què caldrà adjuntar la documentació identificativa de la persona sol·licitant per motius de seguretat. Alhora, cal tenir present, que tal com es recomana al full d’instruccions, és necessari fer  constar més d’un centre al full de preinscripció. En cas contrari, si no s’entra al centre escollit en primera opció, l’escola n’assignarà d’ofici. Des de l’OME i conjuntament amb el Departament d’Educació es porta a terme un procés per detectar possibles necessitats educatives dels alumnes que han d’entrar a P3.

Escola Mas Clarà
Es farà presencialment el divendres 12 de març a les 17:15h. Per assistir-hi cal demanar cita prèvia omplint el formulari que es pot trobar al la web del centre educatiu bisbalenc, on també s’hi pot consultar més informació. L’oferta inicial és d’un grup de P3: 25 places.
*WebInstagramFacebook

Escola Empordanet
Serà presencial el proper dissabte 13 de març al matí. Cal demanar cita prèvia al tel. 972 64 38 96 o al correu electrònic b7009710@xtec.cat. Alhora, es farà una reunió virtual amb les famílies el proper dimarts 9 de març a les 17.30h. Es pot sol·licitar enllaç al correu electrònic a b7009710@xtec.cat. L’oferta inicial és d’un grup de P3: 22 places.
*Web / Facebook / Instagram

Escola Joan de Margarit
També serà presencial, el dissabte 13 de març al matí. Cal demanar cita prèvia al telèfon 972 64 02 36. I es fasrà una reunió virtual amb les famílies dimecres 10 de març a les 18 h. Cal enviar correu electrònic a joandemargarit@emargarit.cat per sol·licitar l’enllaç corresponent. L’oferta inicial és de 2 grups de P3 (50 places).
*Web / Facebook

Escola Cor de Maria
Va ser el divendres i dissabte passat, però es poden demanar visites personalitzades en altres dates: al telèfon 972 64 01 62, enviant un correu a direccio@cordemarialabisbal.cat o a través de la web de l’Escola. L’oferta inicial és d’un grup de P3 (25 places) i un grup de 1r d’ESO.
*Web / Twitter / Instagram

Institut de la Bisbal
Es farà de manera virtual els propers dimarts 9 i dimecres 10 de març a les 19.30 h. L’enllaç a la videoconferència es farà arribar des de les escoles de primària. En cas de no rebre l’enllaç es pot enviar un correu electrònic a direccio@ieslabisbal.cat. Per a més informació a la web: www.ieslabisbal.cat o trucant al tel. 972 64 00 16. L’oferta inicial és de 6 grups de 1r d’ESO.
*Web / Instagram

Per a qualsevol informació complementària es pot consultar a les oficines de l’Àrea d’Ensenyament, a l’edifici esquerre de les Escoles Velles, o contactar al correu electrònic de l’àrea: ensenyament@labisbal.cat.