2 novembre de 2022 a les 14:32

Judith Colell inaugurarà la 5a fira Indilletres el proper 3 de desembre

Si bé la totalitat de la programació de la 5a fira Indilletres ja es va presentar el passat 25 d’octubre, va quedar pendent fer públic qui en faria l’acte inaugural. Anirà a càrrec de Judith Colell (Barcelona, 1968), directora, guionista i productora de cinema catalana, que també presideix l’Acadèmia de Cinema Català. Serà el primer acte de la primera jornada de la fira: a 2/4 d’11 h al Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà (avinguda Mas Clarà, s/n).

A més, dues hores més tard, a les 12.30 h, al mateix escenari, Colell, també participarà al debat “El cinema català”. Moderat per Miquel Riera tractarà els problemes que té el cinema que es fa a Catalunya per fer-lo en català, quines imposicions pateix, quin paper hi juguen les plataformes en streaming o els grups inversors, així com determinar com es pot corregir.

Debats, conferències, tertúlies, contacontes, teatre, concerts el lliurament del IV Premi Llucieta Canyà de Crítica Literària publicada i moltes presentacions de llibres. Més d’una quarantena d’editorials d’arreu dels Països Catalans, tres llibreries bisbalenques i un total de 44 activitats programades configuren la cinquena edició de la fira del llibre Indilletres.