10 febrer de 2022 a les 10:33

La 40ª edició del Premi de La Ceràmica de la Bisbal, amb les inscripcions completes

|

Aquest diumenge 13 de febrer el calendari català de socials de carretera 2022 fa parada al municipi amb la disputa d’una de les curses més tradicionals: la Social de la Bisbal – Premi de La Ceràmica. Després d’un any d’aturada obligada a causa de la pandèmia de covid-19, enguany arriba a la seva 40ª edició. Es pot consultar tota la informació sobre la cursa bisbalenca a través d’aquest enllaç: atès el recorregut de dues voltes l’acte tindrà afectacions al trànsit del municipi i rodalies de 10 a 13 h.

La prova open social organitzada pel Club Ciclista La Bisbal comptarà amb 83 quilòmetres de recorregut, fent dues voltes a un circuit amb sortida i arribada a la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) passant per Vulpellac, pujant cap a Serra de Daró, Foixà i posteriorment tornar cap a Madremanya i Monells. L’èxit de participació d’aquest inici de temporada es manté intacte, ja que les 200 inscripcions han quedat exhaurides abans del límit del tancament.  

L’australià afincat a Girona Tristan Cardew va ser el vencedor de la darrera edició de la prova, disputada el febrer de 2020, per davant de l’italià Dario Giovine i del català David Gómez, posteriorment vencedor del calendari de Grans Clàssiques d’aquella temporada. Es poden visualitzar imatges de la darrera edició al web municipal a través d’aquest enllaç.