15 març de 2022 a les 10:18

La 5a edició de la fira Indilletres obre el període d’inscripcions per a les editorials interessades a participar-hi

La fira d’editorials independents de la Bisbal d’Empordà celebrarà enguany una cinquena edició ja consolidada, després de l’èxit dels darrers anys tan d’expositors com de visitants. Mantenint les dates i localitzacions anteriors, l’Indilletres tindrà lloc el primer cap de setmana de desembre al Pavelló Firal i a la Biblioteca Lluïsa Duran de la població.

L’organització obre el període d’inscripció aquest dilluns 14 de març per a totes les editorials interessades en participar com a expositor a la fira. A diferència de les altres edicions, les editorials interessades en participar-hi han d’omplir el formulari següent abans del 18 d’abril.

D’altra banda, l’equip ja està treballant en la programació dels diferents debats, presentacions, tertúlies i actes culturals que ompliran les dues jornades de la fira, així com en l’entrega del IV Premi Llucieta Canyà a la millor crítica literària publicada. També s’està preparant una sorpresa ben especial per a commemorar aquesta cinquena edició, en la qual s’espera superar els prop de 5.000 visitants que va rebre la fira l’any passat, i augmentar en la mesura que sigui possible, el nombre d’expositors.

Indilletres segueix sent possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, Òmnium Cultural, la Diputació i Edicions Sidillà.