20 juliol de 2023 a les 9:56

La Biblioteca Lluïsa Duran tanca per obres de millora del 27 de juliol al 21 d’agost

Del proper 27 de juliol al 21 d’agost, la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d’Empordà romandrà tancada per obres. L’actuació vol servir per millorar l’equipament i fer que la Biblioteca Lluïsa Duran sigui més agradable a la lectura i a l’estudi.

Els treballs consisteixen a millorar l’acústica de les sales i així evitar la reverberació del so. Això s’aconseguirà, per una banda, amb la instal·lació de panells fonoabsorbents al sostre de les tres sales de lectura. Per l’altra, a la sala infantil i a la sala del fons es canviarà part de les parets llises de pladur per panells perforats similars a la sala central que eviten que les ones sonores rebotin.

La bústia de retorn també quedarà afectada per les obres i estarà tancada els mateixos dies. S’han canviat les dates de retorn dels documents prestats que s’havien de tornar durant aquest temps. La nova data és el 28 d’agost. Si per algun motiu, es volguessin tornar abans, es podrà fer a qualsevol altra biblioteca pública de la província de Girona.

El servei de préstec interbibliotecari queda aturat a partir del dimecres 13 de juliol. El darrer dia d’arribada de documents provinents d’altres biblioteques serà el 21 de juliol. El servei es reiniciarà el 25 d’agost.