30 novembre de 2010 a les 11:31

La Bisbal acull els responsables de les policies locals del Baix Empordà en l’inici del dispositiu Grèvol per prevenir furts i els robatoris

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, ha explicat que l’objectiu de l’Ajuntament és ‘garantir la seguretat en uns dies comercialment molt importants. Creiem en la policia de proximitat, en la policia que està a prop de la gent i que la gent se sent seva, i aquest n’és un exemple clar’. En aquest sentit, Dilmé ha recordat ‘l’èxit’ d’aquesta operació el Nadal de l’any passat i ha valorat molt positivament la col·laboració entre la Policia Local i la Policia de la Generalitat. ‘Coordinar-se i unir esforços sempre dóna els seus fruits en benefici de la comunitat’, ha dit el regidor.
 
Els agents que visiten els comerços reparteixen tríptics informatius per als comerciants amb consells de seguretat. La informació se centra sobretot en els diners que hi pugui haver a les caixes registradores, en mesures de seguretat al comerç, les precaucions que cal tenir amb les targetes de crèdit i amb els bitllets i d’allò que cal fet si s’ha de presentar una denúncia. 
Les patrulles es reforçaran a partir d’aquest cap de setmana i fins el 16 de gener en el marc d’aquest dispositiu especial. El dispositiu, però, no només se centra a les àrees comercials, sinó que també vol incidir en la seguretat al volant, sobretot quan se surti de festa a les nits. Per això, es faran controls conjunts a peu de carretera.
 
El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Dilmé, també ha volgut destacar el fet que a partir d’aquest 1 de desembre la comissaria de la Policia Local estarà oberta a les tardes per poder donar una millor atenció al públic.