30 abril de 2012 a les 15:06

La Bisbal celebra aquest dimarts la 22 Fira Mercat al Carrer de l’1 de Maig

La Bisbal d’Empordà celebrarà aquest dimarts la 22 edició de la Fira Mercat al Carrer de l’1 de Maig. La fira inclou la botiga al carrer i marxants del mercat setmanal, la 4a Fira de Vehicles d’Ocasió al Pavelló Firal, la 4a Mostra de Ceràmica de la Bisbal a Torre Maria i l’Espai d’Art a l’entorn del Mundial. Aquest any, i atès l’éxit de participació de l’edició anterior, a la plaça de l’Ajuntament hi haurà l’espai de Fireta, on els nens i joves fins a 18 anys i les associacions de pares i mares podran anar a vendre els productes fets manualment o articles de segona mà per finançar les seves activitats.

Des de la nova línia encetada en els darrers anys es proposen espais diferenciats: L’Espai d’Art, que estarà situat a l’entorn del Mundial; la Fira de vehicles d’ocasió, al pavelló firal i la Mostra de ceràmica de la Bisbal, als jardins de Torre Maria. En tots els eixos comercials hi haurà botiga al carrer i mercat de marxants. L’horari de la fira serà de 9 a 8 del vespre ininterrompudament.

Nucli Antic

Al nucli antic, centre comercial de la Bisbal, hi haurà la presència de botiga al carrer amb la participació de la major part dels comerços i s’hi concentrarà també bona part dels marxants del mercat setmanal i eventuals. Algunes de les activitats previstes durant el dia són: l’Espai de Fireta a la plaça de l’Ajuntament, la visita al Castell Palau, la trobada de puntaires sota les Voltes i sardanes a la plaça Benet Mercader.

Passeig Marimon Asprer

A l’entorn de l’edifici del Mundial hi haurà l’Espai d’Art, dedicat a la pintura i l’escultura, destinat als alumnes de l’Escola d’Arts Plàstiques de la Bisbal i als diferents artistes que vulguin exposar i vendre les seves obres. D’altra banda, al Passeig, s’hi ubicaran diferents parades d’associacions bisbalenques, i a la part final del Passeig, com cada any, s’hi situaran diverses atraccions infantils.

L’Aigüeta

Al centre comercial de la ceràmica de la Bisbal hi haurà la botiga al carrer i parades de marxants eventuals fins al carrer Ramon Masifern. Durant tot el dia, als jardins de Torre Maria es podrà visitar la 4a Mostra de Ceràmica de la Bisbal. Es faran demostracions de torn de ceràmica i tallers de ceràmica.

 Pavelló Firal

Celebració de la 4a Fira de Vehicles d’Ocasió, on es podrà trobar una àmplia oferta de vehicles de diferents marques, revisats i garantits.

 Horaris de les activitats

Castell Palau: visita aquest monument romànic. Horari: de 10 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30h.

Plaça Benet Mercader: sardanes ofertes pels Amics de la Sardana de la Bisbal d’Empordà i Comarca amb la cobla La Principal de l’Escala. Horari: 18 h.

Espai d’Art (Edifici Mundial) Horari: de 9 a 13 h i de 15 a 20 h.

Jardins de Torre Maria: 4a Mostra de Ceràmica de la Bisbal. Horari: de 9 a 20 h.

4a Fira de Vehicles d’Ocasió. Horari: de 10 a 20 h.