18 juny de 2009 a les 8:32

La Bisbal celebra aquest dissabte la Fira dels intercanvis

Durant la jornada, que és previst que comenci a les 9,30h i que acabi a les 14h., hi haurà a més dels espais propis dels intercanvis, un seguit de llocs dedicats a la pedagogia i el joc per a la mainada, així com punts d’informació de les xarxes d’intercanvi representades, de la Bisbal o procedents d’altres indrets, entre els quals l’Ecoxarxa Montseny i Primer Crit de Parlavà, així com la participació de músics i artistes.
És previst que es faci una xocolatada, una actuació de la pallassa Swellen, tallers de consum responsable, per fer joguines, pintar la bossa o reutilitzar pots i ampolles de vidres. També hi haurà un grup de percussió i a les tres de la tarda per qui ho vulgui està previst un dinar col•lectiu, on cadascú es porta el menjar de casa.
Aquesta primera experiència vol ser el punt de partida d’un seguit d’accions relacionades amb l’intercanvi solidari de béns i serveis i la seva implantació a l’entorn de la Bisbal i els pobles veïns.
Fira dels intercanvis, és també un punt de trobada festiu i de creixement en valors, en el qual la comunicació i el respecte ofereixen oportunitats per conèixer i gaudir de la vida més enllà dels diners.
L’organització de la Fira és a càrrec de les entitats: Tot Bisbal, Casal Estel Roig, Primer Crit de Parlavà i l’Agrupament escolta les Gavarres. I col•laboren: l’Ajuntament de la Bisbal, la Fundació per la Prevenció de Residus i Consum i l’Agència de Residus de Catalunya.