2 juliol de 2010 a les 11:41

La Bisbal celebra el Voltor Music Festival’10

Després de la presentació d’aquest divendres al vespre, s’exposarà al Mundial la nova família de voltors i voltores. A dos quarts de dotze de la nit hi ha previst el concert d’inauguració al bar Tràmit amb The Gruixuts vs. Rock’n Roll Brothers, The Jumps,  Dance Attraction dj’s.
 
Aquest dissabte hi ha prevista la cercavila amb els Tambòrian’s, els Geganters, els Dracs, el Grup de Dones, i els Voltors de la Bisbal, que conduiran tots els assistents fins a la fàbrica dels Voltors, on es farà una jornada de portes obertes amenitzada amb l’actuació de El Último Veneno i també hi haurà pica-pica.
 
Al matí, a la plaça del Castell hi ha previstos espectacles infantils des de les deu del matí fins a l’hora d’inici de la cercavila, a les dotze, amb Bombolles de Sabó i Oriol Canals.
A la tarda, els escenaris de les actuacions són el passeig Marimon Asprer, l’Absenta, i la plaça del Castell, a partir de les quatre de la tarda. Al Tasmània, a la plaça Major i a la plaça de la Pietat, començaran a partir de les cinc de la tarda.
 
Així, al passeig actuaran Massagran i el Calidoscopi, Dhkna, The Brandy, Los Potorros Rojos i Coalición Canalla. Al Tasmània, Dj perVersions, Kapon Criança Dj i Dj Grissom.
A l’Absenta hi haurà Dj Àrom, Never Stop Dj’s, Dj Wüdstock, Maniatika Live Dj’s i Dj Sikro.
 
A la plaça Major, Michael Tree, Cristina M. & Pau T., Esteso’s Combo i Sanjays.
A la plaça de l’Ajuntament, The Gramophone All Stars, La Banda de l’All i Kaponata Hen.
 
I a la plaça de la Pietat, l’Escola de Música, Maite Mer, els Bastoners i el cor Carreras Dagas.
 
Finalment, la festa de cloenda es farà la mitjanit de dissabte a diumenge a l’Skate Park amb The Chemical Panxuts, Dj Pollo, Dj Torrebruno i mit&ofen Dj’s.