10 setembre de 2010 a les 9:44

La Bisbal celebra la Diada amb la XXIII Fira de Brocanters, dos concerts i altres actes commemoratius

La XXIII Fira de Brocanters presenta en aquesta edició més de trenta expositors  que ofereixen tot tipus d’antiguitats, objectes de brocanteria i peces de col·leccionisme. La fira es farà de deu del matí a dues de la tarda al Passeig Marimon Asprer. En cas de pluja es farà al Pavelló Firal. La fira l’organitza l’Associació Antiquaris, Brocanters i Restauradors de la Bisbal i rodalies i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.
 
A les dotze del migdia hi ha previst un vermut popular, una cantada dels Segadors i la penjada de l’estelada al pont Vell, en un acte organitzat per les entitats La Bisbal decideix i el Casal Estel Roig.
 
A dos quarts de vuit del vespre hi ha previst el concert ‘Carta de Clàssics amb la Soprano Montserrat Cristau’, que es farà al Mundial. El concert l’ofereixen la soprano Montserrat Cristau i el pianista Ultano Gómez. Està previst que interpretin ‘L’Emigrant’ (A. Vives), ‘Adéu clavell Morenet’ (J. Dotras), ‘Cançó de Francina’,  ‘Cançó d’amor i de guerra’ (R. Martínez Valls),  ‘Alfonsina i el mar’ (Ramírez&Luna), ‘Sóc bonica’ de ‘West side story’ (L. Bernstein), ‘Podria anar ballant’  de ‘My fair Lady’ (F. Loewe), ‘Cançó i dansa nº VII’ (F. Mompou), una selecció Llach-Serrat,  ‘Se’n va anar’ (L. Borrell), ‘Encís d’amor’ (J. Cristau), ‘Somni’ (M. Saderra) i es clourà amb ‘Els Segadors’ (F. Alió). Aquest concert és organitzat conjuntament per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i els Amics de la Sardana.
 
A dos quarts de dotze de la nit hi ha previst un altre concert amb els grups Xixarel·los, Teràpia de Shock i Chemical Panxuts al pavelló firal. L’organitzen l’Ajuntament de la Bisbal i Els voltors.