10 setembre de 2014 a les 16:30

La Bisbal celebra la XXVII Fira de l’11 de setembre amb Brocanters, Col•leccionisme i Joguines 9/09/2014

La novetat d’aquest any és la creació de la primera jornada gastronòmica del vermut, que oferiran diferents bars i restaurants de la població.

L’edició d’enguany de la fira de l’11 de setembre, compta amb 40 expositors que oferiran tot tipus d’antiguitats i objectes de brocanteria i també peces de col•leccionisme i joguines. Per aquesta edició es preveu una variada oferta i una presència major d’expositors vinculats amb el món del col•leccionisme i les joguines. La fira es farà de nou del matí a dues de la tarda al Passeig Marimon Asprer, i en cas de pluja es faria al Pavelló Firal. La fira l’organitza l’Associació Antiquaris, Brocanters i Restauradors de la Bisbal i rodalies i l’àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

       
Aquest any, coincidint amb la Fira, l’àrea de Promoció de la Ciutat ha programat amb diferents bars i restaurants participants la primera jornada del vermut, en què es servirà vermut amb sifó i dues tapes elaborades.

El regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, explica que “la voluntat d’anar oferint novetats en cada edició ens ha portat enguany al vermut, que fa anys era una tradició també ben bisbalenca i que lliga totalment amb la temàtica de la fira. De fet, -afegeix el regidor- els populars sifons són un dels productes i imatges iconogràfiques de qualsevol fira de brocanters”. Per això, el fil conductor de la jornada gastronòmica ha estat el vermut servit amb sifó conjuntament amb tapes elaborades per els 14 establiments participants d’aquesta primera edició.

Establiments participants:

RESTAURANT  CIPRI
CAFETERIA BISBAL PARK
CAFETERIA RESTAURANT L’ESCUT
BAR L’AIGÜETA
BABO TAPAS
BAR RESTAURANT LA PLAÇA
17100 CAFÈ
BAR RESTAURANT EL TOC
CAFETERIA FONT
BAR CONKA
EL TEATRET
BAR MUNTANYA
RESTAURANT DIVINUM
FLANAGAN’S