10 setembre de 2015 a les 10:33

La Bisbal celebra la XXVIII Fira de l’11 de setembre amb Brocanters, Col·leccionisme i Joguines

La novetat d’aquest any és la concentració de vehicles clàssics al final del passeig.

L’edició d’enguany de la fira de l’11 de setembre, compta amb 38 expositors que oferiran tot tipus d’antiguitats i objectes de brocanteria i també peces de col·leccionisme i joguines. En concret hi ha 24 inscrits com a brocanters, 12 com a expositors de col·leccionisme i 2 més com a expositors de joguines. Per tant, per aquesta edició es preveu una variada oferta i especialment una presència major d’expositors vinculats amb el món del col·leccionisme. La fira es farà de nou del matí a dues de la tarda al Passeig Marimon Asprer. La fira l’organitza l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de l’Associació Antiquaris, Brocanters i Restauradors de la Bisbal i rodalies.

Aquest any, coincidint de nou amb la Fira, s’ha programat amb diferents bars i restaurants participants la segona jornada del vermut, en què el fil conductor de la jornada gastronòmica és que el vermut sigui servit amb sifó conjuntament amb alguna tapa en els 19 establiments participants d’aquesta edició. Aquest any, i aprofitant que el dia 11 de setembre cau en divendres, la jornada del vermut s’allargarà també durant el cap de setmana, i per tant, les degustacions es podran fer els dies 11, 12 i 13 de setembre.

Durant el matí del dia 11 de setembre també hi haurà la III trobada de vehicles clàssics organitzada per l’associació Sports&Classics de la Bisbal en què es preveu comptar amb uns 80 vehicles de diferents èpoques. Aquesta concentració també es farà al passeig Marimon Aprer.