30 abril de 2014 a les 13:19

La Bisbal celebrarà la XXIV edició de la Fira Mercat al Carrer de la Bisbal

La novetat més destacada d’enguany serà el setge al Castell per part de clicks de Playmòbil

Aquest dijous la Bisbal d’Empordà celebrarà la 24e fira mercat de l’1 de maig que es desenvoluparà als diferents eixos comercials de la ciutat. A la fira hi participen la major part de botiguers de la població i també una gran quantitat de marxants del mercat setmanal i altres marxants eventuals que configuren la botiga al carrer i el mercat.

Paral·lelament al mercat, l’organització de la fira ha anat creant espais temàtics que es distribueixen arreu de la ciutat. Cal destacar especialment la 6ena edició de la fira de Vehicles d’Ocasió ubicada al pavelló firal i la 6ena mostra de ceràmica als jardins de Torre Maria, on es programen diferents activitats i tallers de ceràmica. Igualment, hi ha altres espais d’exposició i venda temàtics com l’Espai d’Art al vestíbul del Mundial amb la seva 5ena edició i la 4arta edició de l’Espai de Fireta, on els més petits poden vendre objectes infantils de segona mà o treballs manuals.

El regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, ha explicat que la Fira Mercat “ha esdevingut ja una veritable fira de fires, és a dir, un gran espai de diversitat comercial que creix cada any”. En aquest sentit, Dilmé considera que es tracta d’un esdeveniment “amb molta varietat d’oferta, agradable de visitar i ideal per passar un dia diferent amb tota la família ja que, a part de la vesant més comercial, la temàtica infantil també hi és ben present”.

La fira es complementa també per diverses activitats paral·leles, organitzades tant per botigues especialitzades (taller de costura infantil o degustació de vins de les Gavarres) com també per entitats culturals (sardanes) i esportives de la població (Diada del futbol base). 

Fira de Playmobil. Assetjament dels clicks al Castell

La novetat més important per aquest any 2014 és la primera edició de la fira de Playmobil que es desenvoluparà durant el dia 1 de maig, i que s’allargarà durant el cap de setmana. Aquest espai temàtic constarà d’una exposició de diorames realitzats amb clicks de Playmobil i parades de venda per a col·leccionistes d’aquestes joguines. A més, es podrà participar al concurs “Troba el click perdut”.