7 abril de 2021 a les 8:26

La Bisbal commemora el centenari del naixement de Josep Pallach

|

Si bé l’any Pallach era el passat 2020, la situació de pandèmia de COVID-19 va obligar a ajornar les activitats programades a la Bisbal i, finalment, es reprenen. Serà el proper divendres 9 d’abril, a les 20 h, quan s’inaugurarà al Castell Palau l’exposició ‘Josep Pallach: per l’educació i el compromís social’. L’acte inclourà una taula rodona amb la presència de l’alcalde Enric Marquès; la regidora d’Ensenyament, Laia Torroella; el president de la Fundació Pallach, Josep Maria Soler; i Toni Rocafull. L’exposició es podrà visitar fins el 3 de maig. 

Els actes commemoratius culminaran el dijous 29 d’abril. A les 20 h el Teatre Mundial acollirà la projecció del documental ‘Memòries d’exili: Teresa Juvé’. Seguidament hi haurà un cinefòrum amb Jordi Font, director del Memorial Democràtic de Catalunya.

Aquestes activitats estan organitzades per la Fundació Pallach i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. A més, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç.