10 maig de 2024 a les 16:39

La Bisbal d’Empordà celebra el CIR(CUIT), un recorregut per les botigues taller de ceràmica

Aquest dissabte, 11 de maig, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà organitza un recorregut amb presentacions i activitats a les diferents botigues taller de ceràmica de la ciutat. La jornada vol servir per gaudir de la ceràmica, visitar cada botiga taller, connectar amb als artesans i passar una bona estona amb les diverses activitats proposades. La nova acció de coneixement i promoció, sota el nom de CIR (CUIT), té l’objectiu final de fer que els visitants descobreixin l’artesania de la Bisbal: es pot consultar tota la programació amb detall a través d’aquest enllaç.

En declaracions de la regidora, Laura Irla, comenta que «en la nostra tasca de promoció i dinamització dels nostres recursos comercials i artesanals, amb el programa CIR (CUIT), aspirem a enaltir i donar visibilitat a la rica tradició
ceramista de la Bisbal d’Empordà, convidant visitants i residents a descobrir la màgia que s’amaga darrere de les nostres botigues taller». I és que mitjançant un recorregut amb activitats culturals i presentacions, s’ofereix una oportunitat única per connectar amb els artesans i gaudir d’una experiència enriquidora: «el programa CIR (CUIT) no només ofereix una mirada íntima a l’artesania local, sinó que també serveix com a plataforma per al foment de la cultura i la creativitat», ha afegit.

La jornada inclourà presentacions audiovisuals, actuacions de dansa contemporània i demostracions gastronòmiques. Cada parada del recorregut promet sorprendre i captivar els assistents. «Amb la col·laboració de les botigues taller participants i l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, es pretén crear un esdeveniment que no només entretingui, sinó que fomenti el diàleg i la interacció entre artesans i públic», ha explicat Irla.