11 juny de 2009 a les 17:08

La Bisbal d’Empordà celebra el XLVII Aplec de la Sardana

Paral·lelament a l’aplec, se celebra una festa de cultura popular que inclourà la XVI Trobada de puntaires, un Petit taller per a la mainada, exposicions de flors, de bonsais, de puntes al coixí, de moble de bambú i de ‘patchwork’. Igualment, hi ha prevista la 1ª Trobada de col·leccionistes de plaques de cava.

Divendres a les nou del vespre s’inaugura al castell-palau l’exposició de puntes de coixí, de flor natural i de moble de bambú, organitzada per l’Associació de puntaires de la Bisbal.

Dissabte hi ha prevista per les vuit del vespre una missa en memòria dels músics i sardanistes difunts, a l’església parroquial. A dos quarts de deu del vespre hi ha prevista la inauguració de l’exposició de bonsais i ‘patchwork’, organitzada per Amics dels Bonsais i l’Escola Taller Neus Bahí, al Mundial. A les deu de la nit, al Mundial, hi ha un concert de música de cobla, a càrrec de La Bisbal Jove.

Diumenge, l’aplec comença a les deu del matí al passeig Marimon Asprer. També es fan la trobada de puntaires i la de col·leccionistes de plaques de cava. A les onze del matí i a les cinc de la tarda hi haurà visites guiades al nucli antic de la Bisbal, a càrrec de Jordi Frigola i Arpa.

També hi ha previst entre les onze i la una del migdia i entre les cinc i les set de la tarda un petit taller d’iniciació a treballs de costura i labors a càrrec de Neus Bahí (El Taller). A dos quarts d’una es farà el concurs de colles improvisades, formades per grups de quatre a sis parelles.