21 desembre de 2020 a les 17:29

La Bisbal d’Empordà celebrarà la VII Cursa Sant Silvestre de manera virtual

|

La Bisbal d’Empordà celebrarà la setena edició de la Cursa de Sant Silvestre en format virtual per tal de poder mantenir l’esdeveniment. Igual que ja han anunciat d’altres localitats, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha ideat un sistema per tal de poder mantenir la cursa, tot respectant les mesures de seguretat sanitària derivades de la COVID-19.

Així, la cursa, de cinc quilòmetres de llargada, es podrà dur a terme del 28 de desembre al 7 de gener i les persones participants correran sota la seva responsabilitat, respectant en tot moment les normes dictades per PROCICAT, així com les normes de mobilitat i circulació. Els temps de cada persona participant es controlaran a través d’un localitzador que s’obrindrà descarregant una aplicació mòbil.

Hi haurà 4 categories: màster (de més de 45 anys), absoluta (de 16 a 45 anys), junior (de 12 a 16 anys) i infantil (de menys de 12 anys). Hi haurà premis per a totes les categories: les persones guanyadores de la màster i l’absoluta obtindran un pack de 10 sessions a les activitats d’hivern 2020-2021 que organitza l’Àrea d’Esports del consistori; mentre que els guanyadors/es de les categories infantils obtindran una entrada gratuïta a un espectacle cultural (a escollir entre tots els organitzatas per l’Àrea de Cultura).

Les inscripcions a la VII Cursa de Sant Silvestre són gratuïtes. Es poden fer les inscripcions, consultar el recorregut i tota la informació a través d’aquest enllaç.