6 maig de 2016 a les 13:56

La Bisbal d’Empordà present al “Mercat d’Escapades 2016”

La Bisbal d’Empordà participarà a la segona edició de Mercat d’Escapades, una fira organitzada per l’Agència Catalana de Turisme que se celebra avui i durant aquest cap de setmana en ple centre de Barcelona.

En concret, la nostra ciutat organitzarà unes demostracions de torn de ceràmica i tallers participatius per promocionar els elements turístics i comercials vinculats a la ceràmica de la Bisbal.

El Mercat d’escapades és una fira en què el sector turístic català ven directament a l’usuari les seves experiències i dóna a conèixer al públic local les seves propostes turístiques, convertint-se en un mercat d’experiències.

És en aquest punt, on l’empresa Turismon, situada en el territori, oferirà experiències úniques vinculades a la ceràmica, la cultura i la natura.

Les demostracions de torn es realitzaran aquest divendres i dissabte a la tarda en un espai habilitat de la fira per tal que els visitants puguin gaudir de l’experiència de tornejar la ceràmica, i obtinguin informació del destí i alhora de les propostes de productes turístics que s’ofereixen al territori.