18 febrer de 2020 a les 18:18

La Bisbal d’Empordà seguirà essent una de les seus del MIC Football durant les properes quatre edicions

La Bisbal d’Empordà continuarà essent una de les seus del prestigiós torneig internacional de futbol base Mediterranean International Cup (MIC) durant les properes quatre edicions. El MIC Football se celebra per Setmana Santa a diverses poblacions de les comarques gironines. Aquest matí, l’alcalde de la Bisbal, Enric Marquès, i el director del MIC, Juanjo Rovira, han signat el nou conveni que assegura que la Bisbal d’Empordà serà seu del torneig, com a mínim, fins l’any 2023.

Enguany el MIC celebra el seu 20è aniversari i serà el 10è any consecutiu que la Bisbal d’Empordà n’acull alguns partits. Amb la signatura del nou conveni la capital baixempordanesa garanteix la presència d’equips internacionals disputant partits en el camp de futbol municipal de la població. Aquest 2020 el torneig se celebrarà del 8 al 12 d’abril, coincidint novament amb la Setmana Santa.

El MIC és un mundial de futbol per a joves promeses que compta amb la participació d’equips de tot el món en diverses categories i per on han passat futbolistes de la talla de Leo Messi, Gerard Piqué, Neymar o Marcelo. En aquest mundial hi participen prop de 6.000 esportistes de 36 països dels 5 continents, amb equips destacats com el FC Barcelona, el Real Madrid, l’Ajax, l’Inter de Milà o el Manchester United. L’any passat va mobilitzar més de 10.000 persones, entre jugadors/es, entrenadors/es, familiars, voluntaris/es i àrbitres a un total de 35 seus gironines, amb prop de 900 partits jugats per 6.550 jugadors i jugadores de 364 equips participants, procedents de 44 països dels 5 continents.