19 maig de 2011 a les 15:17

La Bisbal d’Empordà serà protagonista del programa Divendres de TV3

La Bisbal d’Empordà serà protagonista del programa Divendres, de TV3, la setmana del 30 de maig al 3 de juny. El plató mòbil del programa es desplaçarà a la Bisbal des d’on es faran diverses connexions en directe de dilluns a dijous. El divendres, un grup de bisbalencs podrà assistir en directe al plató del programa, a Sant Joan Despí.

El plató mòbil del programa s’estacionarà al passeig Marimon Asprer, just davant del Mundial. El programa Divendres abordarà diversos aspectes de la realitat bisbalenca que van des de paraules curioses o pròpies, llocs emblemàtics, tradicions, persones populars o aspectes singulars de la ciutat. La connexió en directe des de la Bisbal serà conduïda pel co presentador del programa Espartac Peran mentre que al plató de Sant Joan Despí hi haurà el co presentador Xavi Coral.

El divendres, dia 3 de juny, un grup de persones de la Bisbal podran participar en directe des de l’estudi de Sant Joan Despí en el programa. Un autocar de TV3 recollirà els assistents al programa a la Bisbal. L’equip de redacció del programa està treballant des de ja fa més d’una setmana en la selecció dels temes que es tractaran en les connexions en directe. Per fer el programa des de la Bisbal TV3 desplaçarà un equip de 30 persones a la ciutat.

El plató de Divendres fa, un cop desplegat, uns divuit metres de llarg per sis d’amplada, amb una alçada de gairebé sis metres i mig. Juntament amb el camió també es desplacen diversos vehicles de suport de TV3, que s’estacionaran al passeig Marimon Asprer els dies que es faci el programa.L’Ajuntament de la Bisbal col·labora amb l’equip del programa proporcionant accés als serveis del Mundial, les connexions elèctriques necessàries, muntant una tarima per facilitar la feina de les càmeres de TV3 així com altres aspectes relacionats amb la logística del programa.