24 gener de 2012 a les 13:28

La Bisbal d’Empordà s’ha incorporat al Cicle de Cinema Infantil en Català

La Bisbal d’Empordà s’ha incorporat al Cicle de Cinema Infantil en Català que promou la Direcció General de Política Lingüística. El diumenge vinent es projectarà la pel·lícula Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan al Teatre Mundial, a les cinc de la tarda.

El dia 15 de gener es va iniciar a la Bisbal d’Empordà el cicle de sessions de cinema infantil en català (CINC) que es projecta a diverses poblacions durant els caps de setmana de gener, febrer i març de 2012. La primera pel·lícula del cicle va ser Tintín i el secret de l’Unicorn (15 de gener), el proper diumenge es podrà veure Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan (29 de gener). Posteriorment es podrà veure Floquet de Neu (12 de febrer) i El gat amb botes (4 de març), en lloc de Happy Feet, 2, tal com estava previst inicialment.

La Bisbal d’Empordà participa per primera vegada a la campanya de cinema infantil en català, promoguda per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i de la Diputació de Girona.