13 desembre de 2019 a les 13:34

La Bisbal d’Empordà torna a caminar per la Marató de TV3

|

Aquest diumenge vinent arriba una nova edició del Caminem per La Marató de TV3, organitzat per l’Associació ESPOC, amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. La sortida serà a les 9 h del matí a la Piscina Municipal de la Bisbal: les inscripcions es faran el mateix dia a partir de les 8.30 h i consistiran en un donatiu de 7 euros.

Enguany el recorregut serà d’uns 14 km aproximadament: Piscina Municipal de la Bisbal, Mas Cendra, Casa de colònies del Pou del Glaç, Can Mirameu, Santa Llúcia de l’Arboç, Sant Pol, Mas Pica i, novament, la Bisbal. Properament es podrà consultar la ruta a través del Wikiloc de l’entitat organitzadora (tot i que es reserva el dret de modificar la ruta per causes alienes) Enguany el recorregut només estarà senyalitzat amb cinta i al control s’hi podrà trobar aigua i fruita. A l’arribada es farà una botifarrada.

«Vam començar amb el Tsunami de l’any 2004 per col·laborar amb tots els afectats i, com va haver-hi molta participació, vam decidir continuar fent-ho per col·laborar amb causes solidàries properes a casa», expliquen fonts de l’associació ESPOC, argumentant que des de llavors van proposar-se fer-ho cada any a favor de la Marató de TV3. «L’any 2012 vam col·laborar al 50% amb la Marató i una família de la Bisbal que necessitava ajuda pel seu fill amb càncer», afegeix l’entitat.