5 desembre de 2019 a les 19:17

La Bisbal encén els llums de Nadal al ritme de Yes! The Music

||

Es va acostant el Nadal a Bisbal d’Empordà i aquest cap de setmana es farà el tret de sortida amb la Gran Encesa de Llums de Nadal. L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i grup bisbalenc Yes! The Music, organitzen l’acte per tal de donar el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal. Tindrà lloc a la plaça Major, el dissabte 7 de desembre, a partir de les 18h i comptarà amb l’actuació dels mateixos Yes! The Music.

A la meitat de l’actuació musical, es farà el compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal i de la il·luminació que l’Ajuntament de la Bisbal ha instal·lat com a elements decoratius a diversos punts de les zones comercials del municipi. Enguany també cal fer esment destacat de l’arbre nadalenc col·locat a la plaça Major, creat per l’artista floral, Jordi Vilà, del Taller Montana.

Durant l’encesa, l’Associació el Trampolí presentarà la campanya ‘Avets solidaris’: avets d’Espinelves que han estat decorats amb elements creats per membres del Trampolí. Aquests avets s’oferien als establiments comercials de la Bisbal com a decoració nadalenca: a dia d’avui, ja hi han participat més de 60 establiments. Els avets es podran veure en els corresponents establiments comercials participants.

Durant la celebració també es repartirà brou calent a totes les persones assistents a l’acte de per tal de poder fer més suportable la fred de la vesprada.