28 novembre de 2018 a les 1:11

La Bisbal encén els llums de Nadal aquest dissabte

|||

Aquest cap de setmana comença el desembre i el Nadal ja es va acostant. La Bisbal es prepara per fer el tret de sortida a la campanya comercial nadalenca amb la tradicional Encesa de llums de Nadal. La Federació del Comerç de la Bisbal, el grup musical Yes The Music i l’Ajuntament de la Bisbal organitzen l’acte que començarà aquest dissabte 1 de desembre, a partir de les 18h.

Un any més, la vetllada comptarà amb l’actuació de Yes The Music, que inclourà alguna sorpresa que caldrà esperar per descobrir. De fet, serà a la meitat de la seva actuació musical quan es farà el compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal i de la nova il·luminació que l’Ajuntament de la Bisbal ha posat com a elements decoratius a diversos punts de les zones comercials del municipi. Durant l’encesa, la Federació del Comerç presentarà la campanya ‘Guardioles solidàries’ de Càritas la Bisbal i repartirà brou calent a totes les persones assistents a l’acte de per tal de poder fer més suportable la fred de la vesprada.

Al llarg de l’any, la Federació del Comerç, amb el suport de l’Ajuntament, organitza diverses accions de dinamització comercial. Tot i això, és precisament durant l’època de Nadal -quan hi ha el major volum de vendes als comerços- que n’organitza el major nombre.