30 novembre de 2017 a les 11:22

La Bisbal encén els llums de Nadal aquest dissabte

La Federació del Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, organitza l’Encesa de llums de Nadal per fer el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal. L’acte començarà aquest dissabte 2 de desembre, a partir de les 18h i comptarà amb el concert del grup Yes the Music i de la Marxing Band de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló.

Més tard, cap a les 19h, es farà el compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal i de la nova il·luminació que la Federació del Comerç ha posat com a elements decoratius a diferents punts del municipi. A més, la Federació del Comerç repartirà brou calent a tots els assistents a l’acte de per tal de poder fer més suportable la fred de la vesprada. Al llarg de l’actuació musical també hi haurà la projecció del curtmetratge promocional de la federació i alguna sorpresa més.

Com cada any, l’Ajuntament ha instal·lat els llums de Nadal a les zones comercials de la ciutat i ha fet una nova inversió per tal de millorar la il·luminació en determinats trams. La Federació del Comerç, conjuntament amb l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local, organitza diverses accions de dinamització comercial al llarg de l’any. Durant l’època de Nadal -quan hi ha el major volum de vendes als comerços- és quan la Federació del Comerç organitza el major nombre d’accions de dinamització. Enguany, la campanya nadalenca farà tret de sortida serà l’encesa de llums d’aquest dissabte i clourà serà amb l’inici de les Rebaixes d’Hivern.