2 desembre de 2016 a les 12:30

La Bisbal encén els llums de Nadal de forma festiva

La Federació del Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal, organitza l’Encesa de llums de Nadal per fer el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal. L’acte començarà aquest dissabte 3 de desembre, a partir de les 18h30 i consistirà en el concert que oferirà el grup Yes the Music, col·laboradors en l’organització de l’esdeveniment.

Més tard, cap a les 19h, es farà el compte enrere per a l’encesa dels llums de Nadal i de la nova il·luminació que la Federació del Comerç ha posat com a elements decoratius a diferents punts del municipi. A més, la Federació del Comerç repartirà brou calent a tots els assistents a l’acte de per tal de poder fer més suportable la fred de la vesprada. Al llarg de l’actuació musical també hi haurà alguna sorpresa més.

Com cada any, l’Ajuntament ha instal·lat els llums de Nadal a les zones comercials de la ciutat. La Federació del Comerç, conjuntament amb l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local, organitza diverses accions de dinamització comercial al llarg de l’any. Durant l’època de Nadal -quan hi ha el major volum de vendes als comerços- és quan la Federació del Comerç organitza el major nombre d’accions de dinamització. Enguany, per aquesta campanya nadalenca, la Federació ha editat un fulletó amb tots els actes vinculats al Nadal bisbalenc. El tret de sortida serà l’encesa de llums d’aquest dissabte i la cloenda serà amb l’inici de les Rebaixes d’Hivern, amb una fira-mercat al carrer el dissabte 7 de gener.