9 gener de 2024 a les 6:27

La Bisbal enceta dues línies del Servei d’Intervenció Socioeducativa: un dirigit a la petita infància i un altre als infants de 6 a 12 anys

Durant el darrer trimestre del 2023, s’han engegat a la Bisbal d’Empordà dues línies de Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS). D’una banda, l’Espai SIS, impulsat per l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i gestionat per l’entitat Creu Roja, es dirigeix a famílies i infants de 6 a 12 anys del municipi. L’objectiu principal del servei és oferir un espai on contribuir en el desenvolupament personal i educatiu dels infants, acompanyar les famílies en la criança d’aquests i la vinculació amb la comunitat. Seguint línies de treball basades en la intervenció grupal amb els infants, acompanyament a les famílies i treball amb la comunitat, els participants del servei són infants de la ciutat amb acompanyament del Servei Bàsic d’Atenció Social. Hi participen un total de 12 infants i les seves famílies, i l’activitat d’intervenció grupal es desenvolupa a l’equipament municipal de l’Ajuntament Vell els dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30 h.

D’altra banda, també s’ha iniciat aquest novembre el SIS Petita Infància. Aquest,  gestionat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, va dirigit a famílies i infants de 0 a 6 anys i s’ubica els dijous al matí a la l’Escola Bressol Municipal El Tren Petit.