9 juliol de 2014 a les 9:31

La Bisbal entrega els premis als guanyadors de la quarta campanya de foment del comerç en nuclis antics

Aquesta és la quarta edició de la campanya impulsada per la subxarxa de nuclis antics, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir, que vol potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics.

Aquest cap de setmana, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i la Federació del Comerç de la Bisbal van fer entrega dels premis als guanyadors de la quarta campanya de foment del comerç en nuclis antics que s’ha portat a terme durant el més de juny. Al llarg de la campanya, que ha durant 21 dies, s’han repartit 10.000 butlletes entre els comerços adherits a la Unió de comerciants que han participat a la campanya. El sorteig es va realitzar coincidint amb la cloenda del festival Daró folk que es va celebrar el divendres 27 de juny.

Els premis composats per productes i serveis dels 23 municipis participants a la campanya s’han dividit en cinc lots que s’han entregat a les persones premiades que han estat Mª Teresa Colls (1er lot), Eva Cals (2on lot), Francesc Bou (3er lot), Marc Vilà (4art lot) i Rebeca Carilla (5è lot). Els lots que han rebut els guanyadors són els següents:

1er Lot: aquest lot el composen els obsequis aportats per L’Arboç, El Vendrell, La Selva del Camp, Tortosa, Calafell i Ulldecona. 2on Lot: els obsequis els aporten els municipis de Centelles, Sant Feliu de Codines, Vilanova del Camí i Sant Quintí de Mediona.3er Lot: els obsequis els aporten el municipis Figueres, Besalú, La Bisbal d’Empordà i Llagostera.4rt Lot: integrat per les aportacions de Lleida, Mollerussa, La Pobla de Segur i Solsona5è Lot: format per les aportacions de Vic, Roda de Ter, Torelló, Sant Pere de Torelló i Sant Hipòlit de Voltregà.

Com a novetat, a l’edició d’enguany també s’ha sortejat el premi d’un municipi entre els cinc comerciants que han repartit els premis entre els seus clients. El comerciant guanyador ha estat Joieria Pardo. Els altres comerços que han repartit els premis han estat Ca la Cèlia, La Lluna, Cortadellas, El Dau i Galetes Graupera.