8 juliol de 2010 a les 15:02

La Bisbal es promociona com a capital de la ceràmica en càmpings de la Costa Brava

El regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, ha recordat que “en aquest mandat municipal hem portat a terme diferents accions per reivindicar el nom de Capital de la Ceràmica, que havia quedat en desús, i aquesta és una més, adreçada a un públic molt concret i també molt ampli”. Segons Dilmé “no només ens interessa que la gent que visita els nostre entorn a l’estiu conegui la ceràmica de la Bisbal sinó que volem que vingui a la ciutat i per això fem servir la ceràmica com a reclam”.
Els tallers de ceràmica que fa Josep Torres en diferents càmpings de la Costa Brava nord aquest estiu són el marc de la campanya de promoció. Les persones que assisteixin als tallers i que recullin el fulletó promocional amb la nova marca de la Bisbal d’Empordà obtindran un obsequi a l’Oficina de Turisme de la Bisbal, relacionat amb el món de la ceràmica. L’acció de promoció es farà a càmpings d’Empúriabrava (Castelló d’Empúries), Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí i l’Estartit, Pals i Platja d’Aro.
L’obsequi que se’ls donarà a l’Oficina de Turisme consisteix en una pastilla de pasta ceràmica de 500 grams, proporcionada per Argiles Colades Trayter, que els permetrà modelar una peça al seu gust. Aquesta pastilla de pasta ceràmica per modelar té la particularitat que no necessita cocció.