11 maig de 2011 a les 14:17

La Bisbal ha acollit aquest dimecres la V Trobada de la diversitat del Baix Empordà

Un dels partits de futbol jugats en el torneig de la V Trobada esportiva de la diversitat del Baix Empordà. Foto: Lluís Bruguera|Aspecte de la grada. Foto: Lluís Bruguera|Aspecte de la grada. Foto: Lluís Bruguera|Un dels partits jugats en el torneig entre el Torroella-Medes i el Palamós. Foto: Lluís Bruguera.|El porter allunya el perill en una jugada del Torroella - Palamós. Foto: Lluís Bruguera.|Jugada de gol en el partit Torroella - Palamós. Foto: Lluís Bruguera.|Jugada disputada al mig del camp en el partit Torroella - Palamós. Foto: Lluís Bruguera.|El porter atura una pilota en una acció atacant del Torroella - Palamós. Foto: Lluís Bruguera.|Planificació dels partits del V Torneig esportiu de la diversitat del Baix Empordà. Foto: Lluís Bruguera.

 La Bisbal d’Empordà ha acollit aquest dimecres la V Trobada de la Diversitat del Baix Empordà que ha consistit en un torneig de futbol entre diferents aules de diversitat de la comarca, organitzada per la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) i l’Institut de la Bisbal. Hi han pres part  centres de Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà. La trobada s’ha iniciat a les nou del matí al camp de futbol de la Bisbal d’Empordà i s’ha allargat fins la una del migdia. Mitjançant l’esport com a eina educativa, la trobada serveix per fomentar la participació, la solidaritat i la cooperació entre alumnes que formen part de les aules obertes, aules d’acollida, Unitats de Suport a l’Educació Especial, Unitats d’Escolarització Compartida i Plans Singulars, juntament amb els professors i els educadors que els acompanyen.

El torneig de futbol és una trobada que s’ha dut a terme els quatre últims anys a diferents municipis del Baix Empordà. El primer any es va fer a Platja d’Aro, el segon any a Torroella de Montgrí, el tercer a Palafrugell i l’any passat a Sant Feliu de Guíxols. Enguany, la UEC i l’ Institut de la Bisbal en són els responsables de l’organització.