8 abril de 2016 a les 13:56

La Bisbal i els municipis adscrits al Pla Estratègic, presents en publicacions internacionals

Aquesta setmana el nostre municipi ha rebut la visita d’una periodista de Petit Futé, publicació francòfona amb més de 40 anys d’experiència editorial a nivell mundial.

Petit Futé té un abast considerable ja que es distribueix a través de diferents plataformes a tots els països de parla francesa del món: França, Suïssa, Bèlgica, Canadà, Luxemburg, etc. Heus aquí la rellevància d’aparèixer en un mitjà d’aquestes característiques.

Concretament, la Bisbal i Monells tindran presència a l’edició exclusiva Costa Brava, amb tots els continguts turístics de la destinació (allotjament, restaurants, cultura, activitats, patrimoni, etc.). La guia, la podreu trobar a partir d’ aquest mes de juny a llibreries, aeroports, estacions de tren, quioscs o a internet.

Per elaborar els continguts del nostre territori i referenciar-los a la guia, la periodista, acompanyada de la tècnica de turisme del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupacional, va visitar punts clau del territori.

D’aquesta manera, va arribar-se fins el Terracotta Museu, el taller de ceràmica Lluís Puigdemont, el Castell Palau i va passejar per la zona de l’Aigüeta a la Bisbal. Seguidament, va visitar Monells passant per Corçà, i va fer parada i fonda a l’Hotel Castell d’Empordà.

Finalment, la seva estada va finalitzar allotjant-se al centre de la Bisbal (Mar Tasmània) i visitant Peratallada de bon matí, tot rodant amb burricleta des de Pals.