15 juliol de 2009 a les 10:57

La Bisbal incorpora les noves ‘Visites a la fresca’ a la seva oferta d’estiu

Les ‘Visites a la fresca’ són la novetat d’aquesta temporada i per assistir-hi cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de la Bisbal d’Empordà. La durada de la visita és d’una hora i mitja i la sortida es farà, com la resta de visites, des del Castell. El preu de la visita, també com la resta, és de 3 euros.

Segons el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “la voluntat de l’Ajuntament és anar afegint ofertes que siguin atractives per la gent que ens visita a l’estiu però que si a més poden ser interessants per a la gent de la Bisbal, com és aquest cas, millor”. Considera Dilmé que “el patrimoni històric és un element bàsic de la nostra política de promoció; tenim moltes coses per ensenyar i per això també estem treballant en millorar tot l’entorn del nucli històric, que hem de saber aprofitar encara més per fer venir gent a la Bisbal”.  

La nova oferta s’afegeix a les visites que ja s’han fet en altres edicions, una al Castell Palau i l’altra al Nucli Antic, que es fan entre el 15 de juliol i el 15 de setembre. El Castell Palau és l’edifici més emblemàtic i significatiu de la població, i la visita comentada a l’edifici es complementa amb la visualització del nou audiovisual “Terra i sang: la guerra feudal a l’Empordà” (visites divendres de 18 a 20 h. i dissabtes de 11 a 13 h.). La durada d’aquesta visita és de 30 minuts i s’ofereix en quatre idiomes.

Pel que fa al Nucli Antic, la visita guiada recorrerà l’entramat de carrers estrets i permetrà observar els nombrosos edificis que ens mostren clarament el passat de la vila (visites dissabtes a les 18:00 h, 18:45 h i 19:30 h). Aquestes visites guiades s’ofereixen en català, castellà, anglès i francès. La durada d’aquesta visita és de 45 minuts.